ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ MEZUNLARI KARİYER PLANLAMASI DERSİ İÇİN BULUŞTU

Bozok ailesinin Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunları Kariyer Planlama dersi için gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında bir araya geldi.

Mezun öğrencilerimiz 1. Sınıf öğrencilerimize kariyer planlaması sürecinde yol göstermek ve zor zamanlardan geçtiğimiz bu pandemi sürecinde üniversite yıllarında edindikleri deneyimleri paylaşmak amacıyla canlı oturumda buluştular.

Stüdyo Dersi için gece gündüz demeden hazırladıkları çalışmaları, jüri heyecanlarını ve alan araştırmasındaki maceralarını paylaştılar.

3. sınıf öğrencilerimizin üç boyutlu çalışmaları da sunuldu; tridimax, netcad, arcgis, photoshop vb... program bilmenin önemi ve gerekliliği vurgulandı.

Ve evde aşama aşama maket yapımı...

Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz.

“Şehir ve Bölge Planlama Mezunlarının Mesleki Deneyimleri” oturumu 20 Nisan 2021 Saat 16.00’da gerçekleşecek olup 2. Oturumun koordinatörleri Arş. Gör. Muhammed Özgür OĞUZ, Şehir ve Bölge Plancısı Hanım Ceren SINAV ve Şehir ve Bölge Plancısı Nezaket ÖĞÜTEN’dir. Koordinatörlerimizle meet adresi için iletişime geçebilirsiniz.

Toplantıya üniversitemizden mezun olan ve önceki yıllarda bölümümüzde ders veren Çankırı Karatekin Üniversitesi Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gamze SEÇKİN GÜNDOĞAN’da katılacaktır.

7.04.2021 13:24