Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Uyum Programı (2019-2020)

Yer: Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında “Şehir ve Bölge Planlama Bölümü” ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seçil Gül MEYDAN YILDIZ, Mimar Haydar KARATAŞ, Arş. Gör. Aslı HAVLUCU OĞUZ, Arş. Gör. Muhammed Özgür OĞUZ, Şehir Plancısı Özge KAHRAMAN, Şehir Plancısı Hüsne TEMUR katılımıyla düzenlenen “Uyum Programı” doğrultusundaki etkinliklerin ilki 20 Eylül Cuma Günü, saat 09.00’da Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde yapılan tanışma merasimiyle başladı.

“Şehir ve Bölge Planlama Bölümü” ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler ilk derslerini Yozgat Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Celal KÖSE ile gerçekleştirdi.

Oryantasyon Programı Kapsamında Şehir ve Bölge Planlama Bölümü eğitiminin bir parçası olan kentsel mekanın tanıtılması amacıyla; Erdoğan Akdağ Kampüsü, Kent Meydanı, Tarihi Ticaret Merkezi ve Çamlık Milli Parkı tanıtılıp ekolojik, kültürel, tarihsel ve çevresel değerler hakkında bilgi verildi.

20.09.2019 20:01