TBDY-2018 e Göre Yapı Düzensizlikleri ve Yapısal Güçlendirme

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen seminer programına Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Taş, dekan yardımcıları Doç. Dr. İlhami YİĞİT ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAYA , inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü kıymetli öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konu başlığı TBDY-2018 e Göre Yapı Düzensizlikleri ve Yapısal Güçlendirme olan; içeriği deprem için yapıda alınabilecek önlemler, yapı güçlendirilmesi, yapı tasarımı olan Bozok İnşaat Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu seminerde konuğumuz Sayın İnşaat Yüksek Mühendisi Cevdet ŞENTÜRK hem inşaat mühendislerine hem de mimarlara değerli bilgilerini aktardı. Kendisine bize kattığı değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

02.12.2019 10:23