YARIYIL SONU (FİNAL) SINAVLARI SONRASI MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı yarıyıl sonu  (final) sınavları sonrası sorumlu oldukları tüm ders ve stajlarını tamamlamaları üzerine mezun olabilecek öğrencilerimizin 01.02.2021  tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini   0354 242 10 05 nolu numaraya faks çekmeleri gerekmektedir.

NOT:
1-
Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet ve Not Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmayacaktır.

3-Stajları kalan öğrenciler dilekçe vermeyecektir.

4-Dilekçe vermeyen ve bütünlemeye kalacak öğrencilerimizin çıkış işlemleri ise üç ders-tek ders sınavı sonrası başlatılacaktır.

Dilekçe için tıklayınız.

20.01.2021 14:30