ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA

ÖNEMLİ-YAZ OKULU

PANDEMİ SÜRECİNDE YAZ OKULU İŞLEMLERİ İÇİN İZLENECEK YOL

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Yaz Okulu’nda açılacak dersler çevrimiçi (Online) olarak verilecektir.

Yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri dersler ile ilgili kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlığına dilekçe formatında eposta ile  başvurarak 10.07.2020 tarihi mesai bitimine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

Dilekçe Örneği İçin TIKLAYINIZ

e-posta: secil.meydan@yobu.edu.tr

Talep edilen dersler birimler tarafından öğrenci sayılarına göre değerlendirildikten sonra, açılacak olan dersler Fakülte web sayfasında ilan edilecektir.

Diğer Üniversitelerde Yaz Okulu Yapacak Öğrencilerin Dikkatine;

Pandemi süreci dolayısıyla yaz okulu işlemleri için onaylatmak üzere sağlanan belgelerin tarayıcıda net ve eksiksiz bir şekilde taranarak gerekli yazışmalar için komisyon başkanına e-mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Diğer Üniversitelerde Yaz Okulu Yapacak Öğrenciler İçin İstenen Belgeler

-Öğrenci tarafından bilgisayardan doldurulmuş ve çıktısı imzalanmış yaz okulu başvuru formu,

-Yaz okulu yapmak istediği üniversiteden almak istediği derslerin içerikleri,

-Tabi olduğu müfredata göre saydırmak istediği derslerin Yozgat Bozok Üniversitesindeki içerikleri,