YAZ OKULU KESİN KAYIT DUYURUSU

Yaz Okulu Takvimi

Kesin Kayıt Başvuru Tarihi………………..19 Haziran-23 Haziran 2017 tarihleri arası.

Yaz Okulu Başlama-Bitiş……………..….....03 Temmuz-18 Ağustos 2017 tarihleri arası

Aşağıdaki bilgilerin dikkatle okunması önemle rica olunur.

KESİN KAYIT:

Kesin kayıt haftasında kontenjanı (18 öğrenci) sağlamayan dersler kapanacaktır, öğrenci kapanan ders için ücret yatırmışsa iade edilecektir, kapanan dersin yerine başka bir ders alınabilecek, ders değişikliği yapabilecektir. ÖN KAYITTA YAZDIĞINIZ DERSLERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.

Sistem üzerinden kayıt yapılmayacaktır, Bu yüzden

*Başvuru formunun

Öğrenci işleri birimine

• ŞAHSEN
  • KARGO ile  (Adres: Bozok Üniversitesi Müh.Mim.Fak.Öğrenci İşleri Birimi Yozgat) Kargonuzun teslim edilip edilmediğini kargo şirketinden öğreniniz.
  • ARKADAŞ VASITASI ile) Dekontun aslının teslim edilmesi kaydıyla sizin yerinize bir tanıdık tarafından kaydınız yapılabilir.

teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar evrakların elimize ulaşmamasında sorumluluk öğrenciye aittir.

• EFT, HAVALE, BANKAMATİK ÖDEMESİ ile Ödeme yaparken(EFT) açıklama kısmına ad soyad, öğrenci no, tc no yazılmalıdır. Bankamatikten (ATM) de ödeme yapılabilir, yalnız kesinlikle bilgi fişi alınmalı ve üzerine TC no, ad soyad, öğrenci no yazılmalıdır ve başvuru formu ile gönderilmelidir.

*Dekont aslının

Kesinlikle fax kabul edilmeyecektir.

* Açılan dersler arasından öncelikle alttan (zayıf ders) dersler alınmalıdır. Toplamda en fazla 12 kredi ve 4 ders seçebilmektedir. Ders seçimleri incelenecek olup yanlış ders seçimi yapan öğrencilerin dersleri bıraktırılacaktır.

* Ücretler kredi üzerinden değil ders saati (T +U) = (Teori + Uygulama) üzerinden yatırılacaktır. Her öğrencimiz kendi müfredatlarındaki ders saatine göre ücret yatıracaktır. Örneğin; müfredatınızda dersin kredisi 3, ders saati 4 ise ücret 4 saat üzerinden yatırılacaktır.)

* Misafir öğrenciler açılan ders saati üzerinden ücretlerini yatıracaklardır.

*Üniversitemize bağlı diğer Fakültelerden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimiz ücretlerini diğer fakültelere bağlı hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir.

* Üniversitemiz dışındaki diğer üniversitelerden yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler de aynı ücreti yatıracaklardır.

* Diğer üniversitelerden gelen misafir öğrencilerden başvuru formu ve dekontun yanında öğrenci belgesi de istenilmektedir.

DERS SAAT ÜCRETİ: 33,32 TL

2 saat: 66,64               3 saat: 99,96                         4 saat: 133,28             5 saat: 166,60

6 saat: 199,92             7 saat: 233,24                       8 saat: 266,56             9 saat: 299,88

10 saat: 333,20          11 saat: 366,52                     12 saat:399,84             13 saat: 433,16

Ücretler sabittir, indirim yoktur.

Önce ücret yatırılacak sonra kayıt yaptırılacaktır. Bankada yatırılacak miktar otomatik çıkmamaktadır, bankaya ne kadar yatıracağınızı kendinizin söylemesi ve direkt yukarıda verdiğimiz IBAN' a ücret yatırılması gerekmekyedir. Bankaya "TR07 0001 2009 7850 0010 2605 96 nolu (Hasap No 10260596 Yozgat Şubesi Şube Kodu 0785) IBAN' a ücret yatırmak istiyorum" demeniz yeterli)

Yaz Okulu Dersleri için Tıklayınız

Ders İçerikleri için Tıklayınız