KYK BURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

(KYK BURSU)

Başvuru evraklarının son teslim tarihi: 20 Ekim 2017 Cuma mesai bitimine kadar.

KYK Bursu kapsamında Fakültemize ayrılan 4 kontenjan için burs başvuruları abis.bozok.edu.tr/burs adresinden yapılacaktır. Linkte çıkan  elektronik ortamdan başvuru formunun doldurulması, bir çıktısının da istenilen ekleriyle birlikte yukarıda belirtilen tarihe kadar Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Hangi evrakların tamamlanması gerektiği başvuru formu doldurulduktan sonra çıktı alma aşamasında karşınıza çıkacaktır, sistem otomatik olarak getirmeniz gereken evrakları ek olarak gösterecektir.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler

Burs-Kredi Yönetmeliğinin Burs Verilmeyecek Öğrenciler başlıklı 9. maddesinde;

a) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış olan öğrencilere,

b) 5102 sayılı Kanunun 2 nci maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrencilere,

c) Burs isteğinde bulunduğu tarihte okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrencilere,

d) Yabancı uyruklu öğrencilere,