DGS ve MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA SINAVI ile FAKÜLTEMİZE BU YIL KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VİZE SINAVLARI HAKKINDA

MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA ve DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU FAKÜLTEMİZE BU YIL KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN VİZE SINAVLARINA GİRMEK İSTEMEYİP (TÜM DERSLERDEN) 20-22 ARALIK 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN MAZERET SINAVLARINA GİRME TALEBİ OLANLARIN 03 KASIM 2017 MESAİ BİTİMİNE KADAR FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE DİLEKÇE İLE BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

NOT:

-DİLEKÇE VEREN ÖĞRENCİLERİMİZ FAKÜLTE YÖNETİM KURULUNDA UYGUN GÖRÜLMESİYLE TÜM DERSLERDEN MAZERET SINAVINA GİREBİLECEKLERDİR.

-MAZERET SINAVLARINA GİRME TALEBİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ VİZE SINAVLARINA GİRMEYECEKLERDİR. HER DERS İÇİN SADECE BİR (1) SINAV HAKKI VERİLECEKTİR.

FAKSLA veya E-POSTA ile YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR

DGS'Lİ ÖĞRENCİLER İÇİN MAZERET SINAV DİLEKÇESİ