YAZ OKULU ÖN KAYIT DUYURUSU

YAZ OKULU ÖN KAYITLARI

2017-2018 YAZ OKULU

YAZ OKULU TAKVİMİ

Ön Kayıt Başvuru Tarihi…………………...18 Haziran-26 Haziran  2018 tarihleri arası.

Kesin Kayıt Başvuru Tarihi………………..27 Haziran-29 Haziran 2018 tarihleri arası.

Yaz Okulu Başlama-Bitiş……………..…...02 Temmuz-17 Ağustos 2018 tarihleri arası

FAX NO : 0 354 242 10 05

**Ücretler henüz belli değildir. Daha sonra duyurusu yapılacaktır.

**Ders kontenjanları henüz belli değildir.

**Kesin kayıt haftasında kayıtların nasıl yapılacağı henüz belli değildir.     (Ayrıntılar daha sonra web sayfamızda duyurulacaktır.)

Aşağıdaki bilgilerin dikkatle okunması önemle rica olunur.

ÖN KAYIT:

* 18 Haziran-26 Haziran 2018 tarihleri arasında aşağıdaki dilekçenin doldurularak belirtilen fax numarasına gönderilmesi veya fakültemiz öğrenci işleri birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

* Ön kayıt haftasında kontenjanı sağlamayan derslere kesin kayıt yapılmayacaktır. (Ders kapanacaktır)

* Üniversitemiz dışından başvuru yapacak öğrenciler de aynı işlemleri yapacaklardır.

* Kesin kayıt haftasında kayıtların nasıl yapılacağı henüz belli değildir. Ayrıntılar daha sonra web sayfamızda duyurulacaktır.)

* Her öğrenci kendi müfredatından bakarak dersin saatini (teori+uygulama) ve kredisini doğru olarak yazmalıdır.

* Öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla bir yaz okulu döneminde en fazla 4 ders (12 kredi) alınabilir.

ÖN KAYIT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

MİMARLIK BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEHİR ve BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

AÇILACAK DERSLERİN İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞKA ÜNİVERSİTEDE YAZ OKULU YAPACAKLAR İÇİN FORM  (Bozok Üniversitesi öğrencileri için) (Başvuru formu doldurularak bölüm yaz okulu komisyonu ile irtibata geçilmelidir.)