YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Ders Muafiyeti (En Çok 5 Yıl Önce Alınan Derslerin Muafiyeti Hk.)

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemize kayıt yaptıran, Üniversitemiz Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 19. Maddesi 4. Fıkrasında değişiklik yapılmadan önce (ilgili maddenin değişiklik yapılmadan önceki hali "Üniversitede öğrenci iken veya Üniversiteden ayrıldıktan sonra merkezi yerleştirme sınavına göre yeniden Üniversiteye kayıt hakkı elde eden öğrenciler ile yatay geçiş yapan öğrencilerin en çok beş yıl önce alıp başarılı oldukları derslerin notları, ilgili yönetim kurulu kararı ile 31 inci maddede belirtilen notlara uygun olarak öğrenci durum belgelerinde gösterilir ve GANO’ya dâhil edilir." ) ders muafiyetinden yararlanamayan öğrencilere güz yarıyılında alınan dersler hariç muafiyet talepleri için 01.03.2019 tarihine kadar süre verilmiştir. İlgili öğrencilerin muafiyet taleplerini içeren dilekçeleri ile birlikte bölüm sekreterliklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ders Muafiyet Formu İçin Tıklayınız.