YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

YÖGEM Akademisyen Beklenti Anketi

Yozgat Bozok Üniversitesi YÖGEM (Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi) olarak, öğrenme ortamımızı iyileştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Önceliğimiz öğretim üyelerimizin beklentilerini belirleyip bu yönde çalışmalar yürütmektir.  Bu kapsamda, üniversitemizdeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmeleriniz, yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, üniversitemizdeki öğrenme ortamına ilişkin değerlendirmelerinizi yansıtabileceğiniz bir anket bulunmaktadır. Bu ankete verdiğiniz cevaplar sizlerin kimliğini açığa çıkaracak bilgiler içermemektedir. Bu nedenle içtenlikle cevap vermeniz Yozgat Bozok Üniversitesinde verilen eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmamızda bize yardımcı olacaktır. Ayrıca bu linki başka fakültelerden/ bölümlerden meslektaşlarınızla paylaşırsanız onların da görüşlerini almamıza yardımcı olursunuz. Anket yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Katılımınız için teşekkürler.