İnşaat Mühendisliği Bölümü Oryantasyon Programı

Yer: Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere oryantasyon programı çerçevesinde birçok etkinlik düzenlendi. Öğrencilere bölümümüzün derslikleri, teknik resim salonları, bölüm başkanlığı ve öğretim elemanları ofisleri tanıtıldı. Fakültemizin imkanları (kantin, yemekhane vb.) hakkında bilgi verildi. Üniversite kütüphanesine gidilip işleyişi ile ilgili bilgiler verilerek, kaynakların kullanımı, üyelikler ve genel kurallar gibi konular hakkında öğrenciler aydınlatıldı. Üniversite yerleşkesi otobüslerle gezilerek fakülteler, Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi ve bölümümüz laboratuvarları hakkında bilgi verildi. Merkezi yemekhane binasında bulunan Mediko-Sosyal Sağlık Birimi gezilerek birim işleyişi ve öğrencilerin herhangi bir sağlık problemiyle karşılaştıkları zaman nasıl bir yol izleyecekleri hakkında görevliler tarafından bilgi verildi.