YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Uyum Programı

Yer: Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında “Şehir ve Bölge Planlama Bölümü”ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik yapılan “Uyum Programı” doğrultusundaki etkinliklerin ilki 24 Eylül Pazartesi Günü, saat 11.30’da E-111 no’lu Stüdyo’da tanışma merasimiyle başladı.

Öğrencilerimize bölümümüzün derslikleri, stüdyo atölyeleri, bölüm başkanlığı ve öğretim elemanlarının çalışma odaları gösterildi.

Fakültemizin kantin ve yemekhane imkânları hakkında bilgi verildi. Bölüm web sitesi ve fakültemizin duyurular kısmının düzenli olarak takip edilmesi gerektiği vurgulanarak Yozgat Bozok Üniversitesi “Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” hakkında bilgilendirme yapıldı. Stüdyo derslerinin “özel değerlendirmeli dersler” kategorisinde yer aldığı ve dönemlik açıldığı, teknik gezilerin önemi ve şehircilik eğitiminin diğer esasları belirtildi.

Üniversite Merkez Kütüphanesi’ne, Mediko-Sosyal Sağlık Birimi’ne ve Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’ne gidilip, bu birimlerin işleyişleri ile ilgili bilgiler verildi.