"GELECEĞİMİ GÜVENLE PLANLIYORUM" KONFERANSI DÜZENLENDİ

Yer: Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu

Fakültemizde “Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” konulu konferans düzenlendi. Fakültemiz Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Dekanımız Prof. Dr. Hasan Yumak, Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ve  Avrupa Birliği KİTUP II projesi kapsamında, “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki” projesi ile kayıtlı istihdamın önemi, kayıt dışı istihdamın çalışana ve ülkeye getirdiği yükler konusunda güncel gelişmeler ışığında toplumu bilgilendirme amaçlı gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan “Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” konulu bir konferans verdi.

Doç. Dr. Kamil Orhan konferansta, “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki” projesi ile genç kuşaklara odaklanarak sorunun çözümüne temelden, bütünsel bir anlayış getiren, kayıtlı istihdamın önemini ve farkındalığın arttırılması gereğini anlatarak, sosyal güvenliğin yararları, çalışanların yasal hakları, kayıt dışı çalışmanın ülke ekonomisine olan zararları gibi konular hakkında bilgi verdi.